Френската актриса Катрин Деньов се извини на жертвите на сексуално насилие

...
Френската актриса Катрин Деньов се извини на жертвите на сексуално насилие
Коментари Харесай

Кристин Деньов се извини за думите на жертвите на сексуален тормоз

Френската актриса Катрин Деньов се извини на жертвите на полово принуждение след подписването навън писмо, в което съобщи, че акцията против половия тормоз е отишла прекомерно надалеч, заяви Би Би Си.

Тя сподели, че съжалява, че е обидила жертвите на „ тези ужасни дейности “.

Миналата седмица тя провокира острата реакция на хидяли феминистки, защото бе една от стоте французойки подписали писмо, в което се споделяше, че мъжете би трябвало да бъдат „ свободни да смъкват “ дамите.

„ Хората биват задържани, принудени да изоставен работата си, фамилиите си и така нататък, в случай че всичко, което са създали, е да допрян нечие коляно или да се опитат да си откраднат целувка. Изнасилването е закононарушение, само че опитът да се съблазни някого не е “, пишат още Деньов и останалите.

Според съперниците им обаче това основава публично въодушевление, в което дамите се възприемат като безсилни, като безконечни жертви.

„ Искрено се оправдавам на всичко жертви на тези ужасяващи дейности, които са се почувствали наранени от писмото, оповестено в Le Monde “, сподели актрисата в отговор на нападките.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР